UWCASA
 
 

397.000

Villa in San Javier

809
 


Specificaties
Type
Villa
Slaapkamers
3
Badkamers
2
Zwembad
 
Woningoppervlakte
231 m2
Kaveloppervlakte
448 m2
Afstanden
Omschrijving

Met prachtige uitzichten op de omliggende meren en het Golfresort vindt u deze complete nieuwe Villa in SAN JAVIER van 231 m2 op een vlak perceel van 448 m2.

Deze luxe villa’s zijn ontworpen om voor uw als eerste eigenaar een natuurlijke manier van leven te garanderen, en dat met de volgende indeling en specificaties:

U kunt nog kiezen uit woningen 3 ruime slaapkamers. Ze bevinden zich op de middelste rijen van de ontwikkeling naast de grote groene zones en geeft u directe toegang tot de achterliggende bergpaden.

U kunt in alle rust genieten van de schoonheid van de omringende natuur vanuit de ruime, zonnige tuin op het zuiden en terrassen met eindeloos uitzicht over het golfresort, de meren en het verre platteland. Dankzij de grote glazen ramen kan er ook genoten worden van het uitzicht door het hele pand. Daarnaast is de aangelegde tuin toegankelijk vanuit verschillende kamers.

Deze woningen zijn gebouwd met de natuur in het achterhoofd. De gedeeltelijke natuursteen muren geven het een onderscheidend en warm karakter en helpen ze op te gaan in het bergachtige gebied erachter. Inheemse planten zijn op de daken geplaatst voor eindeloos groen.

Andere onderscheidende elementen van deze woningen zijn het efficiënte gebruik van de beschikbare ruimte volgens Noord-Europese normen. Dit resulteert in grote kamers en voldoende kastruimte.

Daarnaast is het unieke gebouw systeem garandeert dat uw pand een zeer hoge energie-efficiëntie heeft en optimale isolatie (koude en warmte). Door de L-vormige afmeting biedt de woning niet alleen een praktische indeling maar ook maximale privacy naar uw buren.

Ja, deze villa’s zijn gemaakt om tot rust te komen, te ontspannen, op te laden en te verbinden met de natuur. Alle kamers en ruimtes zijn zorgvuldig ontworpen om te zorgen voor maximaal comfort en een logische flow.

Voor uw auto is er dan een eigen parking op uw perceel.

Buiten kunt u dan optimaal Spaans genieten van uw eigen privé zwembad met terrassen rondom in de prachtig aangelegde tuin.

Neem voor meer informatie over de villa’s gerust contact met ons op!

BEZICHTIGING kunt u nu al direct zelf regelen met uw planvoorstel op onze site.

Faciliteiten
Golfresort
Keuken
Meren
Natuur
Parkeerplaats privé
Terrassen
Tuin
Zwembad privé

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

400.000

Villa in Javea

Costa Blanca

 
 

410.000

Villa in Los Alcazares

Costa Calida

 
 

225.000

Villa in Pedreguer

Costa Blanca