UWCASA
 
 

370.000

Villa in Villamartin

1628
 


Specificaties
Type
Villa
Slaapkamers
3
Badkamers
2
Woningoppervlakte
81 m2
Kaveloppervlakte
173 m2
Afstand bushalte
1 km
Afstand centrum
4 km
Afstand golfbanen
2 km
Afstand huisarts
4 km
Afstand strand
6 km
Afstand vliegveld
45 km
Afstand ziekenhuis
5 km
Omschrijving

Vlakbij het bruisende winkelcentrum van La Zenia Boulevard, worden deze villa´s gebouwd, met o.a. deze Villa in VILLAMARTIN van 81 m2 op een vlak perceel van 173 m2.

U kunt nu nog kiezen uit complete woningen met 3 slaap en 2 badkamers en een solarium van meer dan 100 m²! Alsook een pre-installatie van airco en alarm.

U als eerste eigenaar van zo een villa krijgt onder andere een geïnstalleerde keuken (met gootsteen en afzuigkap en aansluitingen voor een vaatwasser en/of wasmachine).

Voor uw auto is er dan een eigen parking op uw perceel.

Buiten kunt u dan optimaal Spaans genieten van uw eigen privé zwembad van 3 x 6 meter met terrassen rondom in de mooi aangelegde tuin.  De formaten van de andere percelen bedragen minimaal 286 m² en lopen op tot 509 m².

Deze woningen zullen snel uitverkocht zijn, dus kom snel bezichtigen en laat u betoveren, voordat een ander …………

BEZICHTIGING kunt u nu al direct zelf regelen met uw planvoorstel op onze site.

Winvesteren met echt rentement

Ook u wilt nu vast wel renderend “winvesteren” in een tweede woning in Spanje? Niet alleen voor financieel rendement, maar ook voor jullie eigen plezier? Ja, de aankoop van zo een vakantiehuis onder de zon is nu veel aantrekkelijker voor u dan ooit! Waarom? Omdat bij de huidige lage rente en stijgende inflatie uw Spaargeld verdampt. Ook zijn de huisprijzen in Spanje momenteel nog laag, en vooral bij nieuwbouw stijgende. En, door uw nieuwe eigendom (eventueel via onze organisatie) te verhuren genereert u extra inkomsten! Wanneer komt u met ons kennis maken, en op al uw vragen antwoord te krijgen?

Zorgen op voor zijn

Uw vakantiehuis in Spanje als Spaarpot. Hoe houdt u zelf grip op uw vermogen? Investeren in vastgoed aan de Spaanse kust wint meer en meer aan populariteit, en dat is niet zo gek. U maakt er namelijk rendement op, én u heeft een plek waar u zelf kan genieten van uw welverdiende vakanties. Maar waar moet u zeker op letten? Wij helpen u nu al graag om latere zorgen te voorkomen. Steeds meer van onze belangstellenden maken direct een afspraak. Waarom? Om hun toekomstige eigendom eerst te bezichtigen, en te kiezen als de keuze nog ruim is. Wanneer past dit jullie het beste?

Uw eigen plezier! Is dat niet altijd de beste investering? Daarom zien we uit naar jullie keuzes en reacties, met ons doel om ook jullie optimaal te mogen begeleiden tot een alleszins verantwoorde aankoop voor u als serieuze woningzoekende. Kent u iemand anders die we ook een plezier kunnen doen met ons unieke aanbod van woningen onder de Spaanse zon?

Faciliteiten
Keuken
Opties
Parkeerplaats privé
Terrassen
Tuin
Zwembad privé

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

349.000

Villa in Orihuela Costa

ALICANTE

 
 

339.000

Villa in Orihuela

Costa Blanca

 
 

399.900

Villa in Villamartin

Costa Blanca