UWCASA
 
 

904.950

Villa in Orihuela Costa

1723
 


Specificaties
Type
Villa
Slaapkamers
3
Badkamers
3
Woningoppervlakte
194 m2
Kaveloppervlakte
500 m2
Afstand bushalte
1.5 km
Afstand centrum
1 km
Afstand golfbanen
2.5 km
Afstand huisarts
12 km
Afstand strand
0.4 km
Afstand vliegveld
50 km
Afstand ziekenhuis
9 km
Omschrijving

Speciaal voor u kan deze Villa in ORIHUELA COSTA van 194 m2 op een perceel van 500 m2 op 2 verdiepingen worden gebouwd met voldoende ruimte om een mooie tuin te creëren.

U beschikt als eerste eigenaar over een complete woning met woon en eetkamer met keuken en 3 slaap en 4 badkamers.

U kunt nu nog kiezen uit 5 modellen welke verkrijgbaar zijn in dit grootschalig residentieproject van totaal 145 percelen met zeezicht.

Voor uw auto komt er een oprit en is er plaats voor 2 auto’s om te parkeren. Maar u kunt er ook voor kiezen om een onderbouw of garage onder de woning te laten bouwen tegen een meerprijs van € 20.000,-.

Buiten komt dan een mooi zwembad van 8 x 4 meter in de mooi aangelegde tuin.

En op maar 400 meter van het zandstrand. En speciaal voor dit project wordt er een grote supermarkt gebouwd, op 100 meter afstand.

UW EXTRA INFO: Bij de prijs zijn de vloerverwarming in de badkamers plus binnen- en buitenverlichting in de woning inbegrepen. De bouw van de villa bedraagt circa 12 maanden na het ondertekenen van uw contract. En dit model kan ook voor uw worden gebouwd voor maar € 749.000,-.

BEZICHTIGING kunt u nu al direct zelf regelen met uw planvoorstel op onze site.

Uw grip op uw vermogen

Ook u wilt nu renderend investeren in een tweede woning? Niet alleen voor financieel rendement, maar ook voor jullie eigen plezier? Ja, de aankoop van zo een vakantiehuis onder de zon is nu veel aantrekkelijker voor u dan ooit! Waarom? Omdat bij de huidige lage rente en stijgende inflatie uw Spaargeld verdampt. Ook zijn de huisprijzen in Spanje momenteel nog laag, en vooral bij nieuwbouw stijgende. En, door uw nieuwe eigendom (eventueel via onze organisatie) te verhuren genereert u extra inkomsten! Wanneer komt u met ons kennis maken, en op al uw vragen antwoord te krijgen?

Uw vakantiehuis als Spaarpot

Hoe houdt u grip op uw vermogen? Investeren in vastgoed aan de Spaanse kust wint meer en meer aan populariteit, en dat is niet zo gek. U maakt er namelijk rendement op, én u heeft een plek waar u zelf kan genieten van uw welverdiende vakanties. Maar waar moet u zeker op letten? Wij helpen u nu al graag om latere zorgen te voorkomen. Steeds meer van onze belangstellenden maken direct een afspraak. Waarom? Om hun toekomstige eigendom eerst te bezichtigen, en te kiezen als de keuze nog ruim is. Wanneer past dit jullie het beste?

Uw eigen plezier! Is dat niet altijd de beste investering? Daarom zien we uit naar jullie keuzes en reacties, met ons doel om optimaal te begeleiden tot een alleszins verantwoorde aankoop voor u als serieuze woningzoekende.

Faciliteiten
Keuken
Parkeerplaats privé
Tuin
Tuin/terras
Zeezicht
Zwembad privé

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

1.000.000

Villa in Campoamor

Costa Blanca

 
 

845.000

Villa in Campoamor

Costa Blanca

 
 

880.000

Villa in Orihuela Costa

ALICANTE